Lampernisse op z’n Zondags

Lampernisse op z'n Zondags

Lampernisse op z’n Zondags: Wandel, fiets en vaar met het hele gezin langs de verborgen plekjes van Lampernisse.
Zondag 22 oktober | 13 – 18 uur

Wandel 5 km en geniet tussendoor van allerlei animatie: Tap je sapje, geniet van theater en spot de vogel! Durf jij te fierljeppen over de beek?

Vaar met de kajak of spring op de fiets voor 17 km plezier doorheen het ingekaderd landschap van Lampernisse. Doe je mee aan de quiz? Er zijn leuke prijzen te winnen! Om 14 uur neemt een gids je al fietsend mee op sleeptouw.

Beklim ook de kerktoren, geniet van het het uitzicht op het nieuwe uitkijkplatform en bouw je eigen mottekasteel na een bezoek aan de expo ‘Bult in zicht!’. In het middeleeuws kampement kan je meedoen aan workshops en demonstraties. Je waant je er in een ander tijdperk!

Vanaf 16 uur weerklinkt er muziek op het dorpsplein en is er veel lekkers te vinden.

Lampernisse op z’n Zondags: Een organisatie van Regionaal Landschap Westhoek vzw, Stad Diksmuide, Inagro, provincie West-Vlaanderen, Hydra en het bewonersplatform van Lampernisse.

Wanneer? 

zondag 22 oktober, 13 – 18 uur

begeleide fietslus (17 km) om 14 uur

Waar? 

Dorpsplein, Lampernisse

Prijs? 

Gratis

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.