Lo-Reninge promoot Tournée Minérale

Lo-Reninge promoot Tournée Minérale

Lo-Reninge promoot Tournée Minérale: Nu de feestdagen en de meeste nieuwjaarsrecepties achter de rug zijn, is het tijd om even op adem te komen. Doe daarom tijdens de maand februari mee aan Tournée Minérale, een maand zonder alcohol waarin je je (alcohol)vrij voelt! Ga de uitdaging aan en ontdek dat je geen alcohol nodig hebt om plezier te hebben.

Algemeen directeur Lynn Claerhoudt en schepen van Welzijn Lieve Castryck geven alvast het goede voorbeeld. Doe jij ook mee? Haal dan jouw Tournée Minérale polsbandje af aan het onthaal van het administratief centrum van Lo-Reninge. Houd ook de sociale media van de stad Lo-Reninge in de gaten voor enkele smakelijke non-alcoholische alternatieven!

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw