LOVE WALK DE PANNE 2023

lOVE WALK DE PANNE

LOVE WALK

Het weidse strand van De Panne leent zich uitstekend voor een fikse wandeling met je geliefde terwijl je geniet met een brede lach van oor tot oor. Dat er geen golfbrekers zijn maakt het alleen nog mooier. Wereldwijd zijn stranden de meest idyllische plaatsen voor dé met liefde en romantiek overgoten foto’s, maar één van de mooiste stranden vind je als het ware gewoon om de hoek. Combineer jullie wandeling met een lekker diner, niets zo leuk als een tête-à-tête! Je hebt hiervoor in De Panne een ruime keuze, voor ieders budget en goesting.

Word je graag verrast, dan is de Love Walk zeker en vast een aanrader. Tijdens deze wandeling ga je op stap langs een route van ongeveer 7 km in de romantische setting van het centrum, het bos, de duinen en het prachtige strand. Onderweg doe je gezellige opdrachtjes en kom je voor heerlijk lekkere verrassingen te staan.

Je kan deelnemen aan De Love Walk tot en met 5 maart. De enveloppe d’Amour is op te halen bij Visit De Panne of op de webshop (shop.depanne.be), voor 15 euro (voor 2 personen). Geen zin om ’s avonds naar huis te rijden, geniet dan van een zalige overnachting!

Tip: Stap jouw Love Walk op ’n donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag, zo ben je zeker dat de deelnemende handelaars open zijn!

ROUTEBESCHRIJVING

parcours door De Panne, vertrek aan het gemeentehuis, Zeelaan 21 te 8660 De Panne

PRIJS

€ 15 per koppel

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw