Tuinkriebels De Panne 2024

Tuinkriebels De Panne 2024

Tuinkriebels De Panne 2024: Ook dit jaar organiseert Visit De Panne opnieuw een tuinwedstrijd om de mooiste tuinen te bekronen.

De lente is in het land en dus is het nu het moment om jouw tuin extra aandacht te geven. Op die manier kan iedereen tijdens een wandeling extra genieten van de superverzorgde tuinen die bloeien in het straatbeeld. Inschrijven doe je via het formulier hieronder! Aarzel niet en maak buren, vrienden, familie warm om ook deel te nemen.

DE TUINWEDSTRIJD … VOOR IEDEREEN!

Deelnemen aan de tuinwedstrijd kan binnen vijf categorieën:

  • tuin- en gevelbeplanting van grote tuinen met een oppervlakte van min. 2 are
  • tuin- en gevelbeplanting van middelgrote tuinen met een oppervlakte van minder dan 2 are
  • tuin- en gevelbeplanting van kleine voortuinen
  • gevelversiering
  • handelszaken en hoeven

Doe mee en win een Pannebon t.w.v. € 150!
 

Beoordeling
Op 18 en 19 juli 2024 zal een deskundige jury alle deelnemers bezoeken. Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met de beplanting, de graad van bijenvriendelijke tuin (extra prijs voor de meest bijenvriendelijke tuin), het onderhoud, de kleurenpracht en de vormgeving.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van de jaarlijkse tuinwedstrijd staat gepland op vrijdag 11 oktober om 19.00u in de gemeentelijke feestzaal (Zeelaan 21). 
We laten gastspreker Joeri Cortens aan het woord. Hij vertelt ons alles over ‘Meer natuur in eigen tuin’.

SCHRIJF JE HIER IN: https://www.depanne.be/tuinkriebels

WESTRIJDREGLEMENT TUINKRIEBELS

1.    Het lokaal bestuur en Visit De Panne organiseren een tuinwedstrijd met als doel het opwaarderen van private tuinen.

2.    Deelname aan de wedstrijd is kosteloos. Deelnemers dienen een inschrijvingsformulier in te vullen en in te dienen bij Visit De Panne. Dit kan:

– via het online inschrijvingsformulier op www.depanne.be/tuinkriebels
– via een papieren inschrijvingsformulier via mail naar katrien.caeyzeele@depanne.be  
– via een papieren inschrijvingsformulier af te geven aan de balie van Visit De Panne in het gemeentehuis (Zeelaan 21) t.e.m. 30 juni 2024.

3.    Er zijn vijf categorieën voorzien :
•    beplanting van grote tuinen met een oppervlakte van min. 2 aren.
•    beplanting van middelgrote tuinen met een oppervlakte van minder dan 2 aren. 
•    beplanting van kleine voortuinen 
•    Gevelversiering
•    Handelszaken en hoeven

4.    Er mogen enkel levende planten en bloemen aangewend worden. De beplanting moet zichtbaar zijn vanaf de openbare weg.

5.    Er kan slechts in 1 categorie deelgenomen worden. De jury bepaalt zelf de categorie.

6.    Op 18 en 19 juli 2024 zal een deskundige jury de deelnemers bezoeken. Bij de keuring zal rekening gehouden worden met : beplanting, graad van bijenvriendelijke tuin, onderhoud, kleurenpracht en vormgeving.

7.    Alle deelnemers worden vooraf uitgenodigd op de officiële prijsuitreiking. De prijzen dienen afgehaald te worden op de prijsuitreiking door de deelnemer of gemachtigde plaatsvervanger.

8.    Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat het lokaal bestuur het recht heeft om de persoonsgegevens van de winnende inschrijver door te geven aan de pers of kenbaar te maken op de gemeentelijke website, desgewenst met als bijlage één of meer foto’s.

9.    Door inschrijving aanvaarden de deelnemers alle artikels van dit reglement.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni