Zonnepanelen actie bij Econick

Zonnepanelen actie bij Econick

Geniet nu van een ongeëvenaarde deal bij Econick van Koksijde! Dit is uw kans om te profiteren van uitzonderlijke oplopende kortingen op onze hoogwaardige zonnepanelen. Met deze tijdelijke actieprijs kunt u niet alleen geld besparen op uw energierekening, maar ook op onze topkwaliteit zonnepanelen en batterijen.

Mis deze unieke kans niet en bekijk hieronder onze aantrekkelijke promoties. Kies het promopakket dat het beste bij uw behoeften past en begin met besparen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Wacht niet te lang, deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van deze geweldige kortingen. Wij kijken ernaar uit om u te helpen met uw duurzame energieoplossingen!Inclusief:

Professionele installatie
Hoogwaardige omvormer
Top service na aankoop

Vragen of meer informatie? T. 0496986670 | info@econick.be

Lees op onze website hoe wij je kunnen helpen om ook jouw woning groener te kunnen maken 👉https://econick.be/

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Econick vormen een uiterst rendabele investering, aangezien ze meer opbrengen dan een spaarboekje. De gemiddelde terugverdientijd van een nieuwe installatie bedraagt 5-7 jaar, en bij velen van onze klanten zelfs slechts 4 jaar. Na deze periode vertegenwoordigt de door jou geproduceerde elektriciteit pure winst. Zonne-energie geeft je bovendien meer controle over je energie, waardoor schommelingen in energieprijzen minder invloed hebben op je stroomkosten.

Voordelen van Econick Zonnepanelen:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Maak gebruik van gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en geniet van aanzienlijke besparingen op lange termijn.

2. **Gemoedsrust:**
Onze zonnepanelen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd team dat top service levert. Kies voor gemoedsrust en duurzame energie met Econick.

Zonnepanelen actie bij Econick
Zonnepanelen actie bij Econick

Thuisbatterij

ECONICK zorgt dat uw energie opgeslagen wordt in uw huis met een thuisbatterij.

Optimaliseer het Energierendement van uw Zonnepanelen met Onze Thuisbatterij Oplossingen

Maximaliseer het rendement van uw zonnepanelen door uw woning ’s avonds te voorzien van de overdag opgewekte energie. Onze geavanceerde thuisbatterijen slaan de overtollige elektriciteit op die uw zonnepanelen gedurende de dag genereren, zodat u er ’s avonds gebruik van kunt maken.

Met een zonnepanelen installatie van Econick kunt u voldoende stroom produceren om een gezin van elektriciteit te voorzien. Echter, een veelvoorkomend probleem is dat de meeste energie wordt opgewekt op momenten dat de meeste gezinsleden niet thuis zijn, zoals rond het middaguur. Onze oplossing? Thuisbatterijen die de onbenutte energie opslaan en beschikbaar maken op het moment dat u thuiskomt.

Of u nu een nieuwe zonnepanelen installatie overweegt of uw bestaande PV-installatie wilt uitbreiden, wij bieden geschikte opslagomvormers en batterijen voor elk project. Vertrouw op Econick voor een duurzame en efficiënte energieoplossing voor uw woning.

Verlaag uw elektriciteitsrekening

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team. 

Waarom een warmtepompboiler

Bijna de helft van ons waterverbruik wordt gebruikt voor sanitaire doeleinden zoals douchen, baden, wassen, schoonmaken of afwassen. De verwarming van dat water vormt gemiddeld 15% van uw energierekening. Daarom is het belangrijk om een apparaat te kiezen dat optimaal warmwatercomfort biedt met zo min mogelijk energieverbruik.

Warmtepompboilers, ook bekend als thermodynamische boilers, winnen de laatste jaren sterk aan populariteit als systeem voor het verwarmen van water voor keuken en badkamer. De redenen hiervoor zijn duidelijk.

Tot viermaal goedkopere waterverwarming
Een warmtepompboiler verbruikt tot 75% minder energie dan een conventionele elektrische boiler. Hierdoor kunt u uw sanitair warm water maar liefst vier keer goedkoper verwarmen. Zo bespaart u niet alleen jaarlijks op CO2-uitstoot, maar ook op uw energiekosten.

Financiële ondersteuning

Met een warmtepompboilers bespaar je niet alleen op de energierekening maar in de drie gewesten kom je ook in aanmerking voor premies wat met klassieke boilers niet het geval is. Dat verlaagt de financiële drempel om over te schakelen op een warmtepompboiler nog mee

De kleinste stap naar hernieuwbare energie

Een warmtepompboiler is de meest laagdrempelige manier om een toestel dat werkt op basis van hernieuwbare energie in huis te halen. De investering is veel lager andere installaties op basis van hernieuwbare energie zoals bijvoorbeeld zonneboilers waarbij naast de boiler ook nog zonnecollectoren nodig zijn.

Technologie van de toekomst

Iedereen is het erover eens: verwarmen met een warmtepomp is de verwarming van de toekomst. Het plaatsen van een warmtepomp als hoofdverwarming is voor veel gezinnen echter nog geen optie, omdat de woning niet voldoende geïsoleerd is, of niet is uitgerust met een afgiftessyteem op lage temperatuur zoals vloerverwarming. Maar voor de verwarming van je sanitair water, moet je woning niet aan die voorwaarden voldoen.

Zeker warmwatercomfort

Een warmtepompboiler heeft het voordeel hij ook bij bewolkte dagen zijn rendement behoudt, wat met systemen op zonnecollectoren niet het geval is. Indien nodig, kan een warmtepompboiler ook overschakelen op bijverwarming via de verwarmingsinstallatie als het toestel daaraan gekoppeld is, of wordt er beroep gedaan op de elektrische weerstand waarvan de warmtepompboiler standaard is voorzien. Zo ben je altijd zeker van warm water, wanneer en zo veel je maar wil.

Laadpalen

ECONICK plaatst uw thuislaadpaal met uiterste zorg. Laad uw elektrisch voertuig (EV) op met behulp van zonne-energie en maximaliseer uw besparingen. Of u nu al een elektrisch voertuig bezit of erover nadenkt er een aan te schaffen, het opladen van uw EV met zonne-energie garandeert zowel kostenefficiënt als duurzaam rijden.

Voordelen van een ECONICK Thuislaadpaal:

1. **Verlaag uw Elektriciteitsrekening:**
Compenseer stijgende elektriciteitskosten met gratis zonne-energie en profiteer van langdurige besparingen.

2. **Sneller Opladen:**
Laad uw EV tot 2,5 keer sneller op door gebruik te maken van zonne-energie om de elektriciteit van het net een extra boost te geven.

3. **Gemoedsrust:**
Onze thuislaadpalen zijn veilig, betrouwbaar en worden ondersteund door een toegewijd service team. Maak gebruik van duurzaam laden met ECONICK en geniet van gemoedsrust tijdens uw elektrische reizen.

Zonnepanelen actie bij Econick
Zonnepanelen actie bij Econick

CONTACTEER ECONICK

Helvetiastraat 40 – 8670 Koksijde

GSM 0032496986670
E-mail: Klik hier
Website: www.econick.be

BTW BE 0544.869.289

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.