56ste Internationale Keikoppencarnavalstoet

56ste Internationale Keikoppencarnavalstoet

56ste Keikoppencarnavalstoet in Poperinge: Op zondag 10 maart 2024 komt de stad Poperinge tot leven met de bruisende energie van de Internationale Keikoppencarnavalstoet. Deze langverwachte 56ste editie belooft een onvergetelijk spektakel te worden, waarin de kleuren, geuren en creativiteit van carnaval tot leven komen.

Publiciteitskaravaan door het Centrum

Om 13u45 trapt de dag af met de Publiciteitskaravaan, een kleurrijk voorproefje van wat de dag zal brengen. De nieuwe route, beginnend vanuit de sfeervolle Gasthuisstraat, voorspelt een bruisende start voor deze feestelijke gelegenheid.

Het Groot Carnavalsgeweld

Om 15u barst het echte carnavalsgeweld los, waarbij de straten van Poperinge zullen daveren onder de indrukwekkende praalwagens en de aanstekelijke muziek. Een visueel spektakel dat jong en oud betovert met een overvloed aan kleuren en thema’s.

Startpunt 56ste Internationale Keikoppencarnavalstoet in de Veurnestraat

Dit jaar markeert de Keikoppencarnavalstoet zijn start in de Veurnestraat, waarna de stoet zijn weg vervolgt door het levendige stadscentrum. Bereid je voor op een parade van creativiteit, waar elke praalwagen een uniek verhaal vertelt en bijdraagt aan de feestvreugde.

Grote Markt: Het Centrale Punt

De Grote Markt, gelegen op Grote Markt 33A, 8970 Poperinge, België, vormt het centrale punt van deze grandioze viering. Vanaf 13u45 start hier de feestelijke karavaan, waarmee een traditie wordt voortgezet die al meer dan een halve eeuw het hoogtepunt van het carnavalsseizoen markeert.

Uitnodiging voor Feest en Vermaak

Of je nu een lokale inwoner bent of van ver komt, deze dag biedt een uitgelezen kans om samen te komen, te lachen, te dansen en te genieten van de feestelijke sfeer die Poperinge zal verlichten. Mis deze buitengewone gelegenheid niet en maak je klaar voor een dag vol carnavalsvreugde in Poperinge!

56ste Internationale Keikoppencarnavalstoet

Locatie: Grote Markt 33A, 8970 Poperinge, België

Datum/Tijd: 10 maart 2024 Start om 13u45

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw