VBS De Ladder ontvangt cheque van € 435

vbs de ladder cheque mooimakers

VBS De Ladder uit Reninge ontvangt een cheque van maar liefst € 435

Vrije Basisschool De Ladder uit Reninge nam vorig schooljaar deel aan ‘Operatie Proper’ van Mooimakers, een beloningssysteem voor scholen, groepen en verenigingen met als doel om hen een financieel duwtje in de rug te geven en zwerfvuil duurzaam aan te pakken.

VBS De Ladder organiseerde onder meer themalessen rond de afvalproblematiek en ruimde regelmatig het zwerfvuil op in hun omgeving.

Namens de IVVO en Mooimakers mocht schepen van Milieu Johan Matthys een cheque van 435 euro overhandigen aan juf Gerlind Huyghe, overtuigd trekker van het project in de school, en directeur Pieter Formesyn. 

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.