Vlaanderen Wandelt Lokaal in Nieuwpoort 24 April 2021

vlaanderen wandelt

De laatste zondag van april bindt iedere wandelaar traditioneel zijn stapschoenen aan voor ๐—ฉ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ก๐——๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—ก ๐—ช๐—”๐—ก๐——๐—˜๐—Ÿ๐—ง.

Op ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ zal het niet anders zijn, al gaan ze ditmaal met Wandelsport Vlaanderen vzw wel een heel stapje verder!

Onder het mottoย #๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐˜ย zal de organisatie doorgaan onder de naam ๐—ฉ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ก๐——๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—ก ๐—ช๐—”๐—ก๐——๐—˜๐—Ÿ๐—ง ๐—Ÿ๐—ข๐—ž๐—”๐—”๐—Ÿ.

Nieuwpoort is รฉรฉn van de +100 wandel pop-ups in Vlaanderen.

Afstanden: 5 -7-9-16-18 km
Inschrijving: leden โ‚ฌ 1,5 / niet-leden โ‚ฌ 2,5

Tickets www.vlaanderenwandelt.be

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in deย bloemetjesย en waarom? Dat is de vraag die onzeย nieuwe wedstrijdย op je afvuurt.