Geocaching in Veurne

geocache veurne

Het wordt lenteweer! Ideaal weer voor een Geocache wandeling van een kleine 3 km in het Walburga- en Vaubanpark te Veurne. En ook nog eens ideaal voor met de kinderen! 

De cache start aan Visit Veurne en eindigt ‘ergens’ in het Walburgapark. Je hoeft er niet meer dan 2 uur voor uit te trekken. Er zijn 6 locaties te zoeken. Op elke locatie ligt er een schat verstopt. Daarin vindt je de informatie om de coördinaten van de volgende zoekplaats te vormen. Uiteindelijk bereik je de finale waar je je naam kan zetten in het logboekje.

Hoe begin je eraan?

Via deze website kun je de listing inkijken. Je hoeft enkel kosteloos een account aan te maken en de nodige stappen te nemen. Open dan de cache GC81045 “De Veurnse Parkslapers”. Je vindt deze ook op de geocache-map (Markt Veurne) met een oranje logo.

Wat heb je nodig?

– Download de geocache app Geocaching.com op je gsm, log je daarna in. Via de optie Waypoints kun dan je de coördinaten aanpassen en navigeren naar de verschillende locaties. Kan je die app niet downloaden? Met Google Maps lukt het ook om te schattenjagen.


– Een roadbook met tips ligt op jou bij Visit Veurne te wachten.


– Wat kennis van morse en Romeinse cijfers is mooi meegenomen. (nonkel Google kan je helpen)


– Schrijfgerei, een klare kijk en veel fun

Succes en veel plezier!

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.