Septemberfest 2022 brengt muziek en gezelligheid op de Vroonhofsite

Septemberfest Poperinge

UPDATE 14-09-2022

Poperinge organiseert op zaterdag 17 september het Septemberfest. Een zinderende middag en avond in een Poperings jasje met muziek, eten, drank en gezelligheid op de Vroonhofsite. Septemberfest is meteen ook het startschot om af te tellen naar 2023 en de volgende editie van de Bier- en Hoppefeesten.

KOOP NU JE TICKET!

De Vroonhofsite verandert eenmalig in een Poperingse feestlocatie in de sfeer van de Bier- en Hoppefeesten. De kenmerkende bierbanken en -tafels vullen de site. De bierpotten staan klaar om de dorst van het publiek te lessen. De foodtrucks voorzien lekkers. Het Septemberfest wordt genieten!  

Van 14 tot 18 u. staat een Gezellige Muzieknamiddag op het programma voor jong en oud. De Bonanzas met A Tribute to the Sixties en Die Freundschafts Blaskapelle Diksmuide brengen de site tot leven met meezingers en gezellige oberbayernmuziek.

Vanaf 19 uur start de Leutige Feestavond. Ze Quaffeurz, The Skadillacs en De Toâpe Geraapte geven het beste van zichzelf en maken er een onvergetelijke feestavond van.

De toegang bedraagt telkens, voor elk event apart, 5 euro. Tickets zijn te verkrijgen via shop.poperinge.be of aan de balie van Cultuur Poperinge (ma-do: 9-12 u. & vrij: 9-12 u. en 14-16 u.).

KOOP HIER JE TICKET!

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.