OESTERFEEST 2022 Nieuwpoort

Oesterfeest nieuwpoort 2022

De Oesterbeurs gaat na twee jaar annulatie omwille van corona opnieuw door. Vanaf dit jaar wordt het driedaags evenement waar tonnen oesters worden degusteerd omgedoopt tot Oesterfeest!

Vrienden van gelijkaardige organisatie uit Duinkerke (FR), La Bouée Bleue, slaan de handen in elkaar met de lokale vereniging De Nieuwpoortse Blauwe Boei met ondersteuning van Stad Nieuwpoort voor een feest waarbij het degusteren van Oesters centraal staat. Het degusteren gaat gepaard met ambiance door live muziek.

Oesterfeest gaat door van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober in de zaal Iseland van Vismijn.

Openingsuren Oesterfeest:

Vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober van 11 tot 23 u.

Zondag 16 oktober van 11 tot 17 u.

Toegang is gratis. 

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.