Maand van de garnaal: Oktober 2022

Maand van de Garnaal

Tijdens de Maand van de Garnaal worden tal van kleine en grote activiteiten georganiseerd waarbij de Nieuwpoortse Garnaal de hoofdrol speelt. Je leert hoe de garnaal op diverse wijzen wordt gevangen, hoe die gepeld wordt en hoe je deze dan heel smakelijk kan bereiden en vooral veel degusteren natuurlijk. Een selectie van Nieuwpoortse restaurants presenteren hun favoriete garnalengerecht tijdens de Maand van de Garnaal en de vishandels verkopen deze delicatesse om thuis te proeven.

 In de brochure Maand van de Garnaal,  hiernaast te downloaden en verkrijgbaar vanaf 17/09 bij Toerisme Nieuwpoort, vind je een overzicht van de deelnemende restaurants/vsihandels en alle info over de evenementen in kader van Maand van de Garnaal.

Hieronder en overzicht van deze kalender:

Lees ook:

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.