Namiddag Concert Alveringem 23/11/2022

Namiddag Concert Alveringem

Na 2 jaar is er terug een NAMIDDAGCONCERT met Yves Segers en Jo Vally te Alveringem. Kaarten reeds verkrijgbaar!

Op woensdagnamiddag 23 november 2022 om 13.30 u. organiseert Mens & Vrije Tijd een sfeervol concert met Yves Segers en Jo Vally in de sportzaal Rethorica (Nieuwstraat 42, 8690 Alveringem).

Yves Segers trekt resoluut de kaart van de ambiance. Meer dan 30 jaar na “Ik schreeuw het van de daken” zingt iedereen deze klassieker nog steeds mee. Hij treedt samen op met Jo Vally, één van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek. Een namiddag vol meezingers!

Kaarten zijn in voorverkoop € 10 verkrijgbaar bij Mens & Vrije Tijd (058 28 88 81 – cultuur@alveringem.be) en bij de Alveringemse seniorenverenigingen.

Aan de deur kost een ticket € 15.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.