Roesbrugge Kermis 2023

Roesbrugge Kermis 2023

Roesbrugge Kermis 2023 : IJzerfun is nog maar net uit onze kleren gewassen en wij kijken al vol enthousiasme uit naar het volgende evenement op de feestplanning, namelijk de jaarlijkse kermis in Roesbrugge. 

Dit jaar vieren we feest op 1, 2 en 3 september. Onze kermisplanning ziet er beknopt als volgt uit: 

Op vrijdag 1 september gaan we om 16u van start met een AFTERWORK DRINK. Kom gezellig je werkweek afsluiten op ons marktje. Aan onze containerbar kun je terecht voor een drankje en we voorzien ook heerlijke braadworsten. Van 17u tot 18u is het HAPPY HOUR! 1 + 1 gratis op alle dranken! 

Op zaterdag 2 september is er in de namiddag kinderfuif, begeleid door de monitoren van Chiro Haro en s’ avonds is er ambiance verzekerd met het optreden van de AMBISSADEURS!

Op zondag 3 september staat de Chiro naar jaarlijkse traditie paraat met hun apero aan de kerk. In de namiddag bakken wij verse pannenkoeken, is er een loopfietjeswedstrijd en kindergrime georganiseerd door de Gezinsbond en worden er gezellige plaatjes gedraaid. 

Uiteraard kunnen de kleinsten dit hele weekend ook hun hartje ophalen en staat er dit jaar een draaimolen en kunnen ze eendjes vissen!

Kortom, voor elk wat wils! Kom gerust langs en breng je collega’s, buren, vrienden, ouders, (klein)kinderen,… mee. 

Samen maken we er opnieuw een fantastische editie van!

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni