Kerstloop Diksmuide 2023

Kerstloop Diksmuide 2023

Kerstloop Diksmuide 2023: Na een geslaagde 1e editie van de kerstloop, volgt een nieuwe kerstloop in hartje Diksmuide. Op vrijdagavond 15 december is de Grote Markt opnieuw de start- en aankomst voor een sfeervolle loop doorheen het centrum, waar je nadien nog wat kunt genieten van het kerstgebeuren. Deze kerstloop is volledig recreatief en is dus voor iedereen. Wie verkleed deelneemt in thema kerst maakt kans op een leuke prijs!


Parcours

Je kunt kiezen tussen drie verschillende afstanden:

  • 19.00 uur: kidsrun 500 meter
  • 19.30 uur: kidsrun 1.000 meter
  • 20.00 uur: kerstloop 2,5 km (1 ronde) | 5 km (2 rondes) | 7,5 km (3 rondes)


Inschrijven

Deze kerstloop is een geregistreerd evenement voor de Warmste Week. De opbrengsten van dit evenement gaan naar het goede doel. Als deelnemer van de kerstloop draag jij dus ook je steentje bij. 

Deelname kidsrun: €5 p.p.
Deelname kerstloop: €10 p.p.

Inschrijven kan via deze link.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni