OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Dat vraagt om een feestelijke opening!

𝑴𝒐𝒍𝒆𝒏𝒃𝒆𝒛𝒐𝒆𝒌
Onze molenaars José Marchand en Benny Pauwels geven je graag een uitgebreide rondleiding in en rond de molen. Leer alles over de onderdelen en de werking van een staakmolen.
Rondleidingen starten om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur.

𝑬𝒙𝒑𝒐 𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒎𝒐𝒍𝒆𝒏𝒔𝒄𝒉𝒖𝒖𝒓𝒕𝒋𝒆
Ontdek de geschiedenis van de ‘De Meestersmolen’ tijdens een gevarieerde expo in het molenschuurtje. Hoe werd de molen verhuisd van Gyverinckhove naar Oostvleteren? Wie was de eerste molenaar? Je ziet het allemaal in het schuurtje!

𝑶𝒗𝒆𝒏𝒌𝒐𝒆𝒌𝒆𝒏𝒘𝒐𝒓𝒑
Nostalgie! Sta aan de voet van de molen en vang een heerlijke ovenkoek. En misschien win je wel een prijs?


Afspraak om 17.30 uur aan de molen.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

80 jaar na de bevrijding van Poperinge

80 jaar na de bevrijding van Poperinge: Tijdens WO II, in mei 1940, werd Poperinge door de Duitsers bezet. Pas in september 1944 kwam daar

Koksijde Nieuws

Opening NAVIGO Visserijmuseum

Opening NAVIGO Visserijmuseum: Op 7 september opent het volledig nieuwe NAVIGO Visserijmuseum. De bouw van een nieuwe museumvleugel en een nieuw depot werd gerealiseerd o.l.v.

Diksmuide Nieuws

OverKop-huis Diksmuide

OverKop-huis Diksmuide: Op woensdag 4 september opent OverKop Diksmuide voor het eerst de deuren. Het OverKop-huis – dat in de voormalige jeugddienst zit in de Koning Albertstraat