OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Dat vraagt om een feestelijke opening!

𝑴𝒐𝒍𝒆𝒏𝒃𝒆𝒛𝒐𝒆𝒌
Onze molenaars José Marchand en Benny Pauwels geven je graag een uitgebreide rondleiding in en rond de molen. Leer alles over de onderdelen en de werking van een staakmolen.
Rondleidingen starten om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur.

𝑬𝒙𝒑𝒐 𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒎𝒐𝒍𝒆𝒏𝒔𝒄𝒉𝒖𝒖𝒓𝒕𝒋𝒆
Ontdek de geschiedenis van de ‘De Meestersmolen’ tijdens een gevarieerde expo in het molenschuurtje. Hoe werd de molen verhuisd van Gyverinckhove naar Oostvleteren? Wie was de eerste molenaar? Je ziet het allemaal in het schuurtje!

𝑶𝒗𝒆𝒏𝒌𝒐𝒆𝒌𝒆𝒏𝒘𝒐𝒓𝒑
Nostalgie! Sta aan de voet van de molen en vang een heerlijke ovenkoek. En misschien win je wel een prijs?


Afspraak om 17.30 uur aan de molen.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.