Smullend de Sint-Niklaastoren op

Smullend de Sint-Niklaastoren op

Smullend de Sint-Niklaastoren op: In 2024 worden er in de Westhoek heel wat unieke evenementen georganiseerd om de torens en het landschap op een bijzondere manier te beleven! Zo ook in Veurne. Op zaterdag 21 september kan je smullend de Sint-Niklaastoren op!

Tijdens een proevertjesbezoek in de Sint-Niklaastoren maak je kennis met het verhaal van de toren. Onderweg naar de top proef je van heel wat Veurnse lekkernijen. Helemaal boven geniet je van een prachtig 360° uitzicht. Met een Boeteling-biertje in de hand zie je de zee, de West-Vlaamse heuvels, de IJzertoren in Diksmuide, het Europacentrum in Oostende en zelfs de haven van het Noord-Franse Duinkerke! 


PRAKTISCH

⏰ 21/09//2024 van 14u00-15u30

📍 St.-Niklaastoren

💶 Voor de gidsbeurt en de proevertjes betaal je €10 p.p.

🎟️ Koop je tickets hier(dit is een externe link)

❌ De reservaties worden 2 dagen vooraf afgesloten

Extra nieuws:

Alveringem Nieuws

Zware gitaren, warme harten

Zware gitaren, warme harten: De kleine kerk van Oeren wordt omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Twee metalbands zullen de avond vullen met zware gitaren en

Alveringem Nieuws

EVERSAMBOS VIERT FEEST

EVERSAMBOS VIERT FEEST: Aan de start van de Week van het Bos brengen we een ode aan 30 jaar natuurpracht in het Eversambos. We nodigen

Alveringem Nieuws

Halloween Smoefeltocht

Halloween Smoefeltocht: Een griezelige Smoefeltocht in Alveringem! Bereid je voor op een Halloween-avond met eten, drinken en spanning! Niet voor bangeriken en gevoelige zielen. Datum: