Nieuwpoort werkt momenteel de nodige steunmaatregelen uit voor de lokale handelaars.

Ga in zee Nieuwpoort

Nieuwpoort werkt momenteel de nodige steunmaatregelen uit voor de lokale handelaars. Het belangrijkste is dat zij veilig kunnen heropstarten. 

 Het stadsbestuur voorziet voor alle handelaars en winkeliers een ondersteuningspakket. 
Pakket aanvragen? Registreer je dan via https://bit.ly/2WkDsgN ! 

 Begin deze week werd ook het initiatief Ik Koop in Nieuwpoort gelanceerd. Op dit platform plaatsen we de lokale handelaars in de kijker. 

Ben je actief of ga je op 11 mei terug van start?  Registreer je dan via www.ikkoopinnieuwpoort.be en schrijf je in op de nieuwsbrief! 

 Handelaars die verplicht moeten sluiten kunnen nog steeds de corona hinderpremie aanvragen via www.vlaio.be/nl en dit tot 19 mei. 

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.