Toegangsweg Aquafin tijdelijk onbereikbaar

Omleidingsplan conterdijk koksijde

Op 7 september start de aanleg van de persleiding voor Koksijde Golf ter Hille op de toegangsweg naar het zuiveringsstation van Aquafin. Deze toegangsweg is hierdoor ontoegankelijk. Vrachtverkeer van en naar het zuiveringsstation wordt omgeleid via de Conterdijk. Tijdens het weekend geldt deze maateregel – onder voorbehoud – niet.

Fietsverbinding Conterdijk niet toegankelijk. 

De Conterdijk is een belangrijke fietsverbinding. De combinatie fiets- en vrachtverkeer is niet veilig, daarom is het fietsverkeer langs de Conterdijk (op het stuk tussen de Burgweg en de Nieuwstraat) verboden.

Omleiding voor fietsers

Er komt een tijdelijk dubbelrichtingsfietspad langs de Veurnekeiweg. Als fietser rij je dan in beide richtingen langs de Florizoonebrug, de Dijk, de Veurnekeiweg en de voetgangersbrug.

Woon je in de Conterdijk, tussen de Burgweg en de Langeleedstraat? Dan bereik je je woning via de Langeleedstraat (aan de oostkant van de Toekomstlaan). De werken duren tot half oktober.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.