Enquête over corona-impact Poperinge

De coronacrisis heeft voor iedereen een grote impact op leven en werken. Stad Poperinge wil zijn ondernemers zo goed mogelijk ondersteunen en organiseert daarom een enquête.
 
Het onderzoek is een initiatief van Universiteit Antwerpen, UNIZO, VVSG en LMR. Het stadsbestuur tekende hierop in om een beter beeld te krijgen van de impact van de coronacrisis op Poperingse ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepers.

Er wordt gevraagd hoe de ondernemers de ondersteuning van de stad ervaren, wat doen we goed en wat kan er beter? Zijn er suggesties of opmerkingen?

We komen ook graag te weten hoe het met de onderneming gaat. Welke impact heeft corona vandaag op de onderneming en welke verwachtingen zijn er voor de toekomst? Tot 30 september kunnen ondernemers via https://vlaanderen.impactcorona.be/10308 feedback geven. De vragenlijst is volledig anoniem en neemt ongeveer 10 minuten tijd in beslag.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.