Breydelstraat in Lo werken op maandag 16 november

In de Breydelstraat in Lo start op maandag 16 november de volgende fase in het kader van de aanleg van de nieuwe waterleiding.

Eerst wordt de kant met de pare nummers onder handen genomen (kant optiek Maeyaert), daarna de andere kant. De werken zullen normaal duren tot het einde van het jaar. In een volgende fase komen de Weststraat en de Hogebrugstraat aan de beurt. Meer info hierover volgt later.

In de Breydelstraat zal een versmalde doorgang voorzien zijn met permanent éénrichtingsverkeer voor het verkeer dat vanuit Nieuwkapelle komt en Lo verlaat via de Weststraat.

Het verkeer dat Lo via de Lobrug wil binnenrijden, moet een omleiding volgen via de Rabbelaresteenweg, Ashoop en Blauwvoet. De omleiding is eenrichtingsverkeer, ook voor fietsers.

Voetgangers en fietsers kunnen wel via de achterkant van de Breydelstraat passeren.

Er wordt éénrichtingsverkeer voorzien in de Zandfoortstraat en Kiviethoek voor wie van Pollinkhove naar Lo rijdt. Fietsers kunnen beide richtingen volgen, bijgevolg geldt in deze straten een snelheidsbeperking van 30 km/u.

Het kruispunt van de Oude Eiermarkt met de Weststraat blijft open.

Er wordt een plaatselijk verkeer ingelast tussen Lovaart en Willem van Loolaan.

Niet-plaatselijk zwaar verkeer (+ 3,5 ton) zal ter hoogte van o.a. Luzerne (Zuidschote) en Oudekapelle met werfborden aangemaand worden om te rijden via alternatieve wegen.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.