AG Belgian Coast Walk 2024

AG Belgian Coast Walk 2024

AG Belgian Coast Walk 2024: Zaterdag 11 mei 2024 wordt een pracht van een dag, want dan wandelen we – voor de 5e keer al ! – de hele Belgische kust af tijdens de AG Belgian Coast Walk. Een mega-strandwandeling is dit zeker NIET.  Het parcours is super afwisselend. We trekken de duinen in, de bossen door (jawel, er zijn ook bosgebieden aan de kust!), langs havens en uiteraard ook op de dijk en stukken op het strand.  Geen 80 km zand alleszins .

We wisselen weer van staprichting: in 2024 vertrekken we in Knokke-Heist en wandelen we richting De Panne.  In Oostende komen de 42 km-deelnemers bij op het parcours, in Westende de deelnemers van de 25 km. 

In De Panne zorgt het parcoursteam voor een prachtige lus van ongeveer 10 km in en rond De Panne. Alle afstanden finishen in De Panne.

AG Belgian Coast Walk 2024 voorziet naar goede gewoonte busvervoer van de finish (De Panne) naar de startlocaties van de 42 km (Oostende) en de 80 km (Knokke-Heist).

Onderweg voorzien ze voldoende bevoorradingsposten met mogelijkheid tot een sanitaire stop.

We hopen je (opnieuw) te mogen  verwelkomen op deze feesteditie van de mooiste kustwandeling van het jaar. PS: vergeet niet om op tijd je eventuele logement aan de kust vast te leggen. Onze tocht valt in het Hemelvaartsweekend dus de overnachtingsplaatsen gaan mogelijk populair zijn dat weekend.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 15 april – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 15 april.

Instructies groepsinschrijving

Daginschrijvingen

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

OPGELET! Voor de 80 km zijn er GEEN daginschrijvingen!

INSCHRIJVEN: https://agbelgiancoastwalk.be/nl/inschrijven/

Schrijf je nu online in

Startnummers/polsbandjes kan je op vrijdag 10 mei vanaf tussen 15u en 19u afhalen op de eventsite in De Panne. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

Startkaarten voor de 80 km voor wie inschreef voor 15 april, worden per post opgestuurd.

Op zaterdag 11 mei kan je je startnummer/polsbandje afhalen op je startlocatie. Klik op je gekozen afstand voor meer info en timing.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’: Het lokaal bestuur De Panne wil het fietsniveau van de Pannese lagereschoolkinderen verbeteren. Daarom kunnen scholen vanaf 1 mei 2024

Nieuws Poperinge

Vergeten Spoor

Vergeten Spoor: Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinverhaal tot

De Panne Nieuws

Seniorenfeest De Panne 2024

Seniorenfeest De Panne 2024: Op 11 juni 2024 worden alle senioren verwacht in het Plopsa Theater voor het Seniorenfeest, dit jaar met niemand minder dan