Batjesdagen Veurne 2024

Batjesdagen Veurne 2024

Batjesdagen Veurne 2024: Kom van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni naar hartenlust shoppen met mooie kortingen bij de handelaars in Veurne! Op vrijdag zetten de handelaars hun deuren extra lang open. Late Night Shopping tot 22u!

Op zaterdag zorgen tal van animaties voor ambiance. Hieronder een lijst met de animaties op zaterdag:

  • Gratis oliebollen
  • Springkastelen
  • Deathride
  • Muzikaal entertainment
  • De Belleman

En ook op zondag geniet je opnieuw van de deathride en springkastelen!

Deathride:

Glijd langs een lange deathride van de top van de Sint-Niklaastoren naar de Grote Markt! De toren is met zijn 48 meter één van de hoogste gebouwen in Veurne. Adrenaline verzekerd dus! Geniet tijdens de rit zeker van een adembenemend zicht over Veurne. 

PRAKTISCH

Klimmen is gratis en kan tussen 14u en 18u. Alle tijdssloten zijn momenteel volzet, maar de dag zelf houden we nog enkele plekjes per tijdsslot open om ter plaatste te kunnen inschrijven.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.