Braderie Koksijde Bad 2024

Braderie Koksijde Bad 2024

Braderie Koksijde Bad 2024: Braderie: shop erop los op 22 en 23 juni!

Kom naar de Zeelaan te Koksijde op 22 en 23 juni van 10 tot 18 uur voor een geweldige winkelervaring! Je wordt er in de watten gelegd en nog eens verwend. De vele handelszaken presenteren je het beste van het beste. Straatanimatie en muziek zorgen voor een extra gezellige sfeer en voor de liefhebbers van ballonnen hebben is er een getalenteerde ballonplooier.

Braderie Koksijde Bad 2024: Ben je op zoek naar een cadeautje? Of heb je nieuwe schoenen nodig? 🩰 Misschien wil je gewoon inspiratie opdoen voor je avondmaal? In de Zeelaan vind je het allemaal en nog veel meer.

Tip: Op zaterdag 22 juni worden de straten opgefleurd door prachtige oldtimers. Als je houdt van auto’s met karakter en een rijke geschiedenis, mag je dit zeker niet missen! Kom langs en geniet van de unieke sfeer.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de Zeelaan voor een onvergetelijk shopweekend!

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.

One thought on “Braderie Koksijde Bad 2024

  1. Pingback: Koksijde Aan Tafel - Neem me mee Magazine

Comments are closed.