Brouwerijbezoek Diksmuide

In Diksmuide kan je lekkere streekbieren proeven in veel horecazaken, maar je kan ook de plek bezoeken waar dat lekkers geproduceerd wordt.

De Dolle Brouwers

Bij De Dolle Brouwers worden verschillende bieren gebrouwen zoals Oerbier, Arabier, Boskeun, Stille Nacht,… Je kan er het zuiver ambachtelijk brouwen van het gerstenat van A tot Z volgen. Uiteraard bestaat hier ook de mogelijkheid om het Oerbier te proeven in de knusse Oerbar.

De Oerbar en Oerwinkel zijn iedere zaterdag en zondag open van 14u tot 19u. Op zondagnamiddag is er om 15u een rondleiding. Prijs: € 5 per persoon, proevertje inbegrepen.

Papegaei

“Papegaei” wordt al eens het Diksmuidse stadsbier genoemd. Er is dan ook een stevige link met de stad. Die link kun je, samen met wat uitleg over het bier, vinden in de shop van de brouwerij. Je krijgt er een gratis proevertje bovenop.

Meer info: Brouwerij Verstraete, Grote Dijk 13, Diksmuide
Tel: 051 50 51 05
info@papegaei.be
www.papegaei.be

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.