Dank je Christel Vervenne – Levensloop

Christel Vervenne

Via deze weg willen wij van Neem me Mee Magazine graag Christel Vervenne danken voor haar vele jaren voorzitterschap voor Levensloop Koksijde. Haar eindeloze werk en inzet zullen we nooit vergeten. Dankjewel Christel voor al uw jaren inzet!

Open brief van Christel:

Beste allemaal,

Na 9 bewogen jaren, met pijn in het hart, heb ik besloten om het voorzitterschap van Levensloop Koksijde stop te zetten. Het is tijd om de fakkel door te geven. Ik wil iedereen bedanken voor de vele mooie momenten, de leuke ontmoetingen, de steun in moeilijke tijden … Een speciaal woordje van dank gaat uit naar mijn comitéleden, die mij gesteund en bijgestaan hebben, naar de vele vele vrijwilligers, die er jaar na jaar stonden om van Levensloop een succes te maken, naar de talloze sponsors die ons logistiek of financieel steunden. Maar vooral wil ik de vechters bedanken. Zij gaven mij steeds de moed om er weer te staan. Ik zal jullie voor altijd in mijn hart dragen. Loop je warm om zelf je schouders te zetten onder dit project? Stuur een mailtje naar koksijde@levenloop.be be of naar Felice, regioverantwoordelijke van Stichting tegen Kanker (fvandenabeele@stichtingtegenkanker.be)

Christel

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni