D&D Summergarden 2024

DD-Summergarden-2024

D&D Summergarden 2024: Het nadert weer bijna: hét feest van het jaar voor het D&D Rallyteam! Noteer zaterdag 3 augustus 2024 alvast in je agenda, want deze editie wordt er één om terug nooit te vergeten. En het beste van alles? Het is volledig ten voordele van het D&D Rallyteam!

Vanaf 14:00 uur ben je van harte welkom in de Rozendaalstraat te Alveringem, waar het feest losbarst. Er valt van alles te beleven, dus er is voor ieder wat wils!

Voor de jonge feestvierders zijn er doorlopend leuke springkastelen, zodat zij zich helemaal kunnen uitleven. Ook aan de dorstigen is gedacht, met een ruime keuze aan verfrissende drankjes zoals wijn, frisdranken en natuurlijk bier. Heb je zin in iets zoets? Dan staat er heerlijk ijs voor je klaar om van te smullen.

En om de sfeer er helemaal in te brengen, zorgen lokale DJ’s voor de muzikale vibes. Met hun draaitafels en een breed scala aan muziek zullen ze iedereen in beweging krijgen. Dus haal je dansschoenen maar uit de kast, want er wordt zeker gefeest!

En het beste nieuws? De toegang is helemaal gratis! Kom dus gerust met vrienden en familie en beleef samen een geweldige dag vol plezier en gezelligheid.

Mis D&D Summergarden 2024 van het D&D Rallyteam niet en zorg dat je erbij bent op 3 augustus 2024. Het wordt een dag om naar uit te kijken en een feest om nog lang over na te praten!

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.