De Langste Tafel 01/06/2024

De Langste Tafel 01/06/2024

De Langste Tafel 01/06/2024 : Kom tussen 14.00 en 17.00 uur op zaterdag 1 juni langs op de boerenmarkt om aan te schuiven aan de ‘De Langste Tafel’.

De langste tafel betekent dat het terug tijd is om heel wat te keuvelen en om nieuwe mensen te leren kennen. Vorig jaar onder de stralende zon, hopelijk zijn de weergoden ons dit jaar even goed gezind! Terwijl jullie de tijd uit het oog verliezen, bieden de LDC’s Ten Patershove en De Klaproos samen met de Fairetrade trekkersgroep jullie gratis koffie en thee aan. Heb je een klein hongertje? Proef dan van het dessertbordje met lokale en faire producten die verkocht wordt aan een democratisch prijsje.

Dit alles wordt georganiseerd in kader van week van de verbondenheid van 30 mei tot 9 juni.

Wanneer?

Zaterdag 1 juni 2024 van 14 tot 17 uur.

Waar?

Grote Markt, Diksmuide. Tijdens de boerenmarkt.

Prijs?

Gratis koffie en thee.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni