De langste tafel te Diksmuide

Schuif je op zaterdag 3 juni tussen 14 en 17 uur ook aan bij ‘de langste tafel’ op de Grote Markt? Lokale dienstencentra Ten Patershove en De Klaproos organiseren samen met de fairtrade trekkersgroep die langste tafel om inwoners dichter bij elkaar te brengen.

Van 26 mei tot 4 juni is het Week van de Verbondenheid. Om ook in Diksmuide werk te maken van die verbondenheid, halen lokale dienstencentra Ten Patershove en De Klaproos samen met de fairtrade trekkersgroep de verhuiswagen even boven, en zetten ze de laaaangste tafel af op de Grote Markt.

Lokaal dessertbordje

Inwoners, bezoekers of toevallige passanten kunnen tussen 14 en 17 uur aanschuiven aan de langste tafel, die op hetzelfde moment plaatsvindt als de boerenmarkt. In ruil voor een gezellige babbel is er gratis koffie en thee, zoetekauwen kunnen tegen een zacht prijsje proeven van een dessertbordje met lokaal en fair lekkers.

Meer info via www.bezoekdiksmuide.be of bij het onthaal van LDC Ten Patershove.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.