De Warmste Namiddag

De warmste Namiddag

We nodigen jullie uit om samen met ons “De Warmste Namiddag”te beleven in de bibliotheek van Alveringem. Dit evenement staat in het teken van solidariteit, gezelligheid en plezier, en alles wat we opbrengen komt ten goede aan De Warmste Week .

𝗜𝗻𝗸𝗼𝗺: € 𝟱 (𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹 𝗰𝗮𝘀𝗵)

Wat kun je verwachten op De Warmste Namiddag?

𝗪𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽𝘀: Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan creatieve en leuke workshops met winterthema. Laat hun verbeelding de vrije loop en zie hun ogen stralen terwijl ze hun eigen winterkunstwerken creëren.

𝗠𝗲𝗲𝘁 & 𝗚𝗿𝗲𝗲𝘁 met de Kerstman en zijn Kerstbrigade: Een unieke kans om de vrolijke kerstman persoonlijk te ontmoeten en samen met zijn kerstbrigade onvergetelijke momenten te delen. Vergeet niet je wenslijstje mee te nemen!

𝗠𝗮𝗿𝘀𝗵𝗮𝗹𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗮𝘄 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗼𝗹: Fans van Paw Patrol, opgelet! Marshall komt op bezoek, klaar om knuffels uit te delen en met iedereen te spelen.

𝗪𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗯𝗮𝗿: Geniet van een warm drankje in onze gezellige winterbar of koop een snoepzakje ten voordele van De Warmste Week. (enkel cash)

𝗚𝗼𝗼𝗰𝗵𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿: Maak deel uit van een act met onbegrijpelijke en spectaculaire trucs. Aan magische interactie geen gebrek!

Locatie: Bibliotheek Alveringem
Tijd: zaterdag 2 december 2023
Uur: 13:30 – 17:00

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’: Het lokaal bestuur De Panne wil het fietsniveau van de Pannese lagereschoolkinderen verbeteren. Daarom kunnen scholen vanaf 1 mei 2024

Nieuws Poperinge

Vergeten Spoor

Vergeten Spoor: Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinverhaal tot

De Panne Nieuws

Seniorenfeest De Panne 2024

Seniorenfeest De Panne 2024: Op 11 juni 2024 worden alle senioren verwacht in het Plopsa Theater voor het Seniorenfeest, dit jaar met niemand minder dan