Erfgoedwandeling “Stadslink” Diksmuide

de stadslink

Ga mee door het boeiende verleden van de stad en ontdek de meest pittoreske stadshoekjes via het wandelcircuit ‘De Stadslink’. Klinknagels op de grond duiden het parcours van 3 km aan. Op alle belangrijkste locaties tonen eigentijdse panelen je de nodige informatie en beelden uit het rijke Diksmuidse verleden.

Het gehele traject is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers, enkel tussen het postgebouw en de Vismarkt wijkt dit traject even af.

Startpunt: Grote Markt Diksmuide. Afstand: 3 km.

Vanaf nu kan je ook aan ‘Geocaching‘ doen in Diksmuide! Voor wie dit leuke spel nog niet kent, neem zeker een kijkje op hun website (www.geocaching.com), waar je een gratis account kan aanmaken. Meer info: toerisme@diksmuide.be of 051/79 30 50.

DOWNLOAD HIER JE ROUTE

Toerisme Diksmuide

Grote Markt 6 – 8600 Diksmuide

Tel.051 79 30 50

E-mailtoerisme@diksmuide.be

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.