Familiedag Kasteel Beauvoorde 2024

Familiedag Kasteel Beauvoorde 2024

Familiedag Kasteel Beauvoorde 2024:

Jules en Julienne brengen de geschiedenis tot leven

Twee acteurs kruipen in de huid van Julienne Flyps (de laatste bewoonster van het kasteel) en haar koetsier Jules. Ze nemen je mee op een boeiende vertelwandeling door het pittoreske Wulveringem. Jules en Julienne houden halt op verschillende plekken in het dorp en het kasteelpark. Je leert er meer over hun leven op het kasteel en over de excentrieke Arthur Merghelynck.

De verhelen worden verteld op maat van kinderen en hun (groot)ouders.

Workshop en pannenkoeken

Na de vertelwandeling kunnen kinderen deelnemen aan een leuke workshop helemaal in de sfeer van de vertelwandeling. Intussen kunnen (groot)ouders op het terras of in het kasteelpark genieten van een heerlijk drankje.

De kinderen sluiten hun kasteeldag af door samen te smullen van een heerlijke Beauvoordse pannenkoek.

PRAKTISCH

Een ticket kost €30 (Herita-leden genieten €10 korting). Dit ticket is geldig voor minstens 1 volwassene en 2 kinderen. Concreet: kom je met 1 volwassene en 2 kinderen, betaal je €30, kom je met 2 volwassenen en 1 kind betaal je €30. Kom je met 2 (of meer volwassenen) en 2 (of meer) kinderen, voeg je bij de aankoop van je tickets een extra persoon/extra personen toe. Hiervoor betaal je €15 (niet-leden) of €10 (leden) extra per persoon.

Een ticket geeft recht op deelname van het gezin aan de vertelwandeling en deelname van het kind aan de workshop en een heerlijke pannenkoek. 

Waar? Kasteel Beauvoorde, Wulveringemstraat 10, 8630 Veurne. Routebeschrijving en toegankelijkheid

  • Wanneer? Zondag 19 mei
  • We starten om 14.00u. Voorzien einde om 17.00u.  

Tickets

  • Prijs: € 30
  • Herita-leden genieten korting bij deze activiteit en betalen € 20.
  • Een ticket geeft recht op deelname van het gezin aan de vertelwandeling en deelname van het kind/de kinderen aan de workshop + een heerlijke pannenkoek. 

Tickets

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni