Feestelijke opening De Kring

Feestelijke opening De Kring

Feestelijke opening De Kring: Op zaterdag 29 en zondag 30 juni opent Poperinge feestelijk de deuren van De Kring, het nieuwe Huis van de Verenigingen. Iedereen is welkom om tijdens het weekend een van de vele activiteiten bij te wonen en De Kring te (her)ontdekken. 

De deuren van De Kring staan op zaterdag van 15 tot 18 u. open. Verenigingen die een plekje in de Kring kregen, geven je uitleg en demonstraties. Je vindt er onder andere de Koninklijke Poperingse Harmonie Sint-Cecilia, Stemband Hopchora, Kinder- en jongerenkoor Touché, Flanders Memorial Pipe Band, Poperingse Schaakkring, Fotoclub Poperinge, Ferm Poperinge, Femma Poperinge, Landelijke Gilde Poperinge en Gezinsbond Poperinge-Watou.

Ook de cultuurraad is present en geeft samen met de medewerkers van de cultuurdienst uitleg bij de renovatie en de ruimtes. 

Muziekavond en aperitiefconcert 

Op zaterdagavond organiseert Poperinge in samenwerking met WatouDou een stevige muziekavond. Punkband Yesnomaybe bijt de spits af en wordt gevolgd door singer-songwriter ILA. Beide zijn winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dj Nang sluit het feest af. De toegang is gratis. De deuren gaan open vanaf 19.30 u., de optredens starten om 20.30 u.

Het feest gaat verder op zondag 30 juni met een aperitiefconcert van 10 tot 12 u., gebracht door Précilia, Kinder- en jongerenkoor Touché, Flanders Memorial Pipe Band en Stemband Hopchora. Inschrijven is verplicht, toegang is opnieuw gratis. Van 12 tot 16 u. kan je het gebouw bezoeken. Medewerkers van de dienst Cultuur en leden van de cultuurraad staan je graag te woord. 

Alle info en inschrijvingen op www.poperinge.be/opening-dekring

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.