Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht en maak kans op heerlijke arrangementen die je smaakpapillen zullen verwennen. Ontdek de verborgen pareltjes van deze schilderachtige regio terwijl je de foto’s in de juiste volgorde plaatst, precies zoals je ze onderweg tegenkomt.

Met een route van maar liefst 47 kilometer die je leidt langs de knooppunten, biedt deze fietsavontuurlijke ervaring een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en historische pracht. Van de levendige straten van Poperinge tot de rustige landweggetjes die zich slingeren door idyllische landschappen, deze tocht belooft een onvergetelijke reis te worden voor fietsliefhebbers van alle niveaus.

Fietszoektocht Poperinge 2024

Wil je meedoen? Haal dan vanaf 17 mei je deelnameformulier op bij de dienst toerisme en bereid je voor op een dag vol plezier, ontdekkingen en misschien zelfs een prijs of twee! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en het avontuur wacht op niemand. Pak je helm, smeer je ketting en laat jezelf onderdompelen in de betoverende wereld van Poperinge op twee wielen.

Wanneer

  • vrijdag 17 mei 2024 tot maandag 30 september 2024

Locatie

Toerisme Poperinge

Grote Markt 1 , 8970 Poperinge

Organisatie

Toerisme Poperinge

Grote Markt 1 , 8970 Poperinge

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni