Fortemse Feesten 2024

Fortemse Feesten 2024

Fortemse Feesten 2024: Welkom bij de Fortemse Feesten, hét evenement dat jaarlijks het pinksterweekend opvrolijkt met een scala aan activiteiten voor jong en oud. Van 17 tot 20 mei staat het sfeervolle Fortemse terrein in het teken van gezelligheid, amusement en leuke ontmoetingen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de feestelijke ambiance van dit unieke festival!

Vrijdag: De Aftrap met Een Spannende Quizavond

Het feest begint op vrijdag 17 mei met een knallende start: een gezellige quizavond waar teams strijden om de titel van slimste brein van Fortem. Met slechts één tafel nog beschikbaar, is het zaak om snel je plek te reserveren voordat het volgeboekt is.

Zaterdag: Schiet Raak en Dans de Nacht Door!

Op zaterdag 18 mei is het tijd voor actie met de eerste editie van de liggende wip, georganiseerd door het schuttersgilde Willem Tell. Of je nu groot of klein bent, iedereen kan meedoen en kans maken op fantastische prijzen! Na deze spannende competitie is het tijd om te ontspannen en te genieten van live muziek van 2Limits en de opzwepende beats van DJ Greg.

Zondag: Culinaire Verwennerij en Waterpret

Op zondag 19 mei trakteren we je op een heerlijke Fortemse apero of cava, gevolgd door een smakelijk diner met warme beenham, frietjes, groentjes en een verfrissend ijsje toe. Vergeet niet je kaarten vooraf te bemachtigen, want deze culinaire verwennerij wil je niet missen! Na het diner is het tijd voor wat verkoeling met spannende wateractiviteiten aan de bierkaai en de Fortem-brug. Van kajakken tot waterpolo, er is voor elk wat wils! En voor de avond staat de langverwachte Nacht van Fortem op het programma, met live optredens van de Hotties Band en de beste platen van DJ Woodhead.

Gratis Plezier voor de Kleintjes: Op maandag 20 mei kunnen de kleintjes gratis genieten van ritjes in de draaimolen van 15u tot 17u, terwijl de ouders kunnen ontspannen en napraten over het geweldige weekend.

Mis Het Niet!

Mis dit geweldige evenement niet en maak je klaar om het pinksterweekend op onvergetelijke wijze door te brengen bij de Fortemse Feesten. Verzeker jezelf van je plek door nu je kaarten te reserveren en bereid je voor op een weekend vol plezier, lekker eten en fantastisch gezelschap. Tot ziens bij de Fortemse Feesten!

Fortemse Feesten 2024

Locatie: Garage Aumako
Liggende wip: inschrijving €5 ter plaatse vanaf 19u
Avond Quiz: Inschrijven via 0494 60 26 68 ( max 4 personen per ploeg / €5 per persoon
Warme beenhesp: € 20pp / € 10 kids. ( kaarten enkel in voorverkoop)

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni