Hop In Trail Poperinge

Hop In Trail Poperinge

Hop In Trail Poperinge: Op zondag 26 mei nodigt bedrijventerreinvereniging PopIn avontuurlijke lopers en wandelaars uit voor de allereerste editie van de Hop In Trail. De uitdagende bedrijvenrun, in samenwerking met Red Hill Events en de stad Poperinge, brengt deelnemers langs een gevarieerd parcours met hindernissen en obstakels doorheen 32 verschillende bedrijven.

De officiële aankondiging van de Hop In Trail vond plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van PopIn op 1 februari bij WYBO Transport. PopIn maakte de deelnemende bedrijven bekend en lichtte het parcours toe.  

De lopers en wandelaars van de Hop In Trail krijgen de kans om het uitgestrekte en gevarieerde bedrijventerrein in Poperinge te verkennen op een unieke en sportieve manier.

“Met de Hop In Trail willen we niet alleen een sportieve uitdaging bieden, maar ook de veelzijdigheid van ons bedrijventerrein in de kijker zetten,” zegt Hilde Rabaey, voorzitter van PopIn. “Dit evenement is een geweldige gelegenheid om bedrijven op een andere manier zichtbaar te maken en tegelijk een positieve en dynamische sfeer te creëren op ons bedrijventerrein.”

ZONDAG 26 MEI 2024: VAN 10U00 TOT 17U00

Meer informatie vind je binnenkort op www.hopintrail.be.

Hop In Trail Poperinge

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw