IJZERFUN 2024

IJZERFUN 2024

IJZERFUN 2024, het evenement dat synoniem staat voor ‘plezier op en aan het water’, keert terug naar Roesbrugge en omgeving tijdens de laatste twee weken van juli en dit voor een 5de editie.

Het belooft opnieuw dé hotspot te worden en een onvergetelijke vierde editie van IJZERFUN neer te zetten. Met de zon hoog aan de hemel, volop waterpret, verfrissende dorstlessers en heerlijke snacks van de foodtrucks, zal het een perfecte combinatie zijn om dit evenement tot een grandioos succes te maken!

Voor de jongste bezoekers is er vanalles voorzien. De kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Voor degenen die graag samen met vrienden of familie een spelletje spelen, is er een scala aan mogelijkheden. Ook aan de muziekliefhebbers is gedacht de huis DJ’s zorgen voor een onvergetelijke sfeer waarop je je heupen kunt losgooien en kunt dansen tot in de late uurtjes.

Met andere woorden, IJZERFUN biedt plezier voor zowel jong als oud.

Het maakt niet uit of je groot of klein bent, iedereen zal zich vermaken tijdens dit geweldige evenement. Het Feestcomité Karel De Blauwer kijkt vol enthousiasme uit naar de komst van alle bezoekers. De organisatoren hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze vijfde editie van IJZERFUN een onvergetelijke ervaring wordt.

Dus pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en goed humeur en kom naar IJZERFUN 2024! Geniet van de zomerse sfeer, maak nieuwe herinneringen en beleef plezier op en aan het water. Wees erbij en maak deel uit van dit fantastische evenement waar gezelligheid, entertainment en waterpret samenkomen. Mis het niet!

Locatie: Bergenstraat 2, Roesbrugge (weide naast de Ijzer, bij de pagode)
Datum: Van 13juli tot en met 28 juli, elke dag vanaf 11u tot 22u

Facebook: https://www.facebook.com/ijzerfun

Programma Ijzerfun 2024: binnenkort online!

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni