Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond.

Het evenement, dat plaatsvindt in Nieuwpoort, belooft een avond vol Italiaanse smaken, muziek en cultuur te worden.

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw is een lokale afdeling van de wereldwijde Kiwanis International-organisatie en staat bekend om haar inzet voor het verbeteren van het leven van behoevende kinderen.

Het Italiaanse Feest is niet alleen een kans om te genieten van heerlijke gerechten en prachtige muziek, maar het is ook een kans om een verschil te maken in de levens van kinderen die onze hulp het meest nodig hebben. “We zijn vereerd om deze Tribute ter ere van Eros Ramazzotti te mogen verwelkomen, een artiest wiens muziek wereldwijd geliefd is, en we zijn vastbesloten om deze avond onvergetelijk te maken voor alle aanwezigen.

Het evenement zal niet alleen entertainment van Italiaanse klasse bieden, maar ook een scala aan culinaire standjes presenteren, waaronder authentieke Italiaanse gerechten, bereid door lokale restaurateurs.

Een levendige combinatie van energie en emotie.

Dit is de show van Dove c’è Musica, … de Eros Ramazzotti-tributeband die momenteel het meest bekend staat in Italië, maar ook ver daarbuiten. De band met het grootste aantal live-evenementen op zijn naam.

De ongelooflijke fysieke en vocale gelijkenis van de zanger en de nauwgezette zorg voor de arrangementen, die getrouw het voortdurend evoluerende geluid van Eros volgen, maakten dit project buitengewoon geloofwaardig genoeg om in heel Italië maar ook in het buitenland (Nederland, Macedonië, Malta, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Bulgarije, Slowakije en zelfs de VS) de liefhebbers van Italiaanse muziek te bekoren.

Mis deze ongelooflijke show niet en reserveer nu uw tickets voor het te laat is!

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort
Datum: 22 juni 2024
Tickets: Bestel hier (klik )

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’: Het lokaal bestuur De Panne wil het fietsniveau van de Pannese lagereschoolkinderen verbeteren. Daarom kunnen scholen vanaf 1 mei 2024

Nieuws Poperinge

Vergeten Spoor

Vergeten Spoor: Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinverhaal tot

De Panne Nieuws

Seniorenfeest De Panne 2024

Seniorenfeest De Panne 2024: Op 11 juni 2024 worden alle senioren verwacht in het Plopsa Theater voor het Seniorenfeest, dit jaar met niemand minder dan