Keikopbraderie 2024 Poperinge

Keikopbraderie 2024 Poperinge

Keikopbraderie 2024 Poperinge: Op zondag 23 juni staat Poperinge in het teken van de gezellige Keikopbraderie! Van 14:00 tot 18:00 uur transformeert het centrum van Poperinge in een levendig festijn voor jong en oud.

Wat kun je verwachten?

  • Koopjes bij de handelaars: Struin langs de vele kraampjes en scoor fantastische aanbiedingen bij de lokale handelaars.
  • Kraampjes en straatanimatie: Geniet van diverse kraampjes met allerlei leuke spullen en laat je verrassen door de straatartiesten die het publiek vermaken.
  • Springkastelendorp Paardenmarkt: Voor de kinderen is er volop plezier te beleven in het springkastelendorp op de Paardenmarkt.
  • Brandweerdorp Grote Markt: Ontdek het spannende brandweerdorp op de Grote Markt, waar je alles kunt leren over het werk van de brandweer.

Dit alles wordt georganiseerd door vzw Ondernemen@Hoppeland, die garant staat voor een sfeervolle en geslaagde braderie.

Mis deze feestelijke dag niet en kom op zondag 23 juni naar de Keikopbraderie in het hart van Poperinge!

Organisatie Keikopbraderie 2024 Poperinge:
vzw Ondernemen@Hoppeland
Grote Markt 1, 8970 Poperinge

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
https://www.poperinge.be/keikopbraderie

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.