Koai Kerremesse Nieuwpoort 2024

Koai Kerremesse Nieuwpoort 2024

Koai Kerremesse Nieuwpoort 2024: Een Kermisavontuur voor Jong en Oud. Ben je klaar voor een onvergetelijk kermisavontuur? Kom dan naar Koai Kerremesse op het Fonteinenplein aan de Kaai in Nieuwpoort, van vrijdag 28 juni tot en met woensdag 3 juli 2024.

Deze kermis belooft een waar spektakel te worden voor alle leeftijden, met een overvloed aan attracties en entertainment om van te genieten.

De poorten van de kermis zwaaien open op vrijdag, maandag, dinsdag en woensdag vanaf 16:00 uur, terwijl op zaterdag en zondag het plezier al om 15:00 uur begint. Met zes dagen vol opwinding en plezier, is er geen reden om deze kans te missen!

Stap binnen in een wereld van spanning en avontuur met een breed scala aan attracties om uit te kiezen. Durf jij de uitdaging aan van de Techno Power, waarbij je wordt meegenomen op een razendsnelle rit vol adrenaline? Of misschien wil je liever de rustigere sfeer van de kindermolen ervaren, terwijl je geniet van het uitzicht over de kermis?

Voor de kleintjes zijn er ook tal van leuke activiteiten, zoals eendjes vissen en een ritje in de kindvriendelijke botsauto’s. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan het lunapark, waar je kunt genieten van klassieke kermisspellen en prijzen kunt winnen!

Een hoogtepunt van Koai Kerremesse is zeker het terugkerende funhouse Beach Party, dat vorig jaar een groot succes was. Betreed dit kleurrijke doolhof en laat je verrassen door de verschillende attracties en verrassingen die op je wachten.

En wat is een kermis zonder overheerlijke lekkernijen? Van suikerspinnen tot smakelijke snacks, er is voor elk wat wils om je smaakpapillen te verwennen tijdens je kermisavontuur.

Mis dit magische evenement niet! Noteer de data in je agenda: van 28 juni 2024 om 16:00 uur tot 3 juli 2024 om 23:00 uur. Koai Kerremesse Nieuwpoort 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin. Kom langs en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni