Kwispelfestival 2024 De Panne

Kwispelfestival 2024 De Panne

Kwispelfestival 2024 De Panne: Sapperdepootjes:

Het Kwispelfestival in De Panne staat weer voor de deur en belooft een fantastische dag te worden voor alle hondenliefhebbers. Als jij ook dol bent op viervoeters, ontspannende wandelingen, het gevoel van het zand onder je voeten en de verfrissende zeebries, dan mag je dit evenement zeker niet missen! Markeer het Kwispelfestival met een grote stip in je agenda, want het wordt een dag vol opwinding en vermaak voor zowel honden als hun baasjes.

Op de prachtige Leopold I-Esplanade zal een magische transformatie plaatsvinden, waarbij het terrein wordt omgetoverd tot een waar ‘hondenparadijs’. Het belooft een spektakel te worden vol activiteiten, van behendigheidsparcoursen tot demonstraties van talentvolle honden. Er zullen kraampjes zijn met allerlei lekkernijen en snuisterijen voor zowel de harige vriendjes als hun menselijke metgezellen. En natuurlijk zal er volop gelegenheid zijn om samen te genieten van ontspannen wandelingen langs het strand en verfrissende duiken in de zee.

Dus, laat je hond zijn staart kwispelen van opwinding en zorg ervoor dat je erbij bent op het Kwispelfestival. Het wordt een dag om nooit te vergeten, vol met vriendschap, avontuur en natuurlijk een flinke dosis ‘WOEF’!

Ben jij 60+, wil je dit event bezoeken en heb je geen vervoer? Doe beroep op onze seniormobiel! Doe hier je aanvraag!

Kwispelfestival 2024 De Panne info:

Datum: zondag 26 mei van 11u – 17 u
Locatie: Leopold I-Esplanade
Prijs: Inkom is gratis!

Hou wel rekening met volgende zaken:
Al de honden dienen steeds aangelijnd te zijn. 
Enkel honden die volledig in orde zijn met hun vaccinaties/inentingen en teven die niet
loops zijn, zijn toegelaten.

HONDENSTAND UITBATEN?

We zijn nog vol op zoek naar standhouders, heb je interesse om een standje uit te baten over hondenvoeding, accessoires,..? Of wil je een lezing, workshop of demo geven? 


Stuur dan een mailtje naar evenementen@depanne.be met jouw contactgegevens en naar waar je interesse uitgaat dan bezorgen we je alle info! 

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw