Mountainbikeparcours Michel Pollentier Nieuwpoort

Het Nieuwpoortse mountainbikeparcours Michel Pollentier is 33 km lang. Ongeveer 50% van dit traject loopt via onverharde wegen.

Deze route is goed onderhouden, biedt een mooie afwisseling en wordt gekenmerkt door verschillende ondergronden: polders, duinen én strand. Ideaal voor beginnende én gepassioneerde fietsers. Dankzij de goede toegankelijkheid kunnen ook handbikers het nieuwe parcours ontdekken.

Het parcours loodst je langs de mooiste plekjes van Nieuwpoort en is volledig geïntegreerd in het routenetwerk van Sport Vlaanderen.

Dankzij de uniforme bewegwijzering kun je vlotjes van de ene naar de andere kustgemeente rijden. Het parcours knoopt zelfs aan met het mountainbikeparcours van Diksmuide. Onze kustregio sluit hierdoor mooi aan op het hinterland.

Download de rit hier: https://www.nieuwpoort.be/mountainbikeparcours

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.