Multimovepad in de Sixtusbossen

multimovepad poperinge

Niks zaliger dan een namiddag ravotten in het bos. Lopen, in plassen springen, bomen knuffelen en je zakken volladen met gevonden bosschatten. Sinds kort is ravotten in de Sint-Sixtusbossen en het bos van de Lovie extra leuk. Het nieuwe Multimovepad daagt je uit en laat je de natuur – letterlijk- vanuit een andere hoek bekijken.

Sinds 11 oktober kan je het nieuwe Multimovepad in Poperinge en Vleteren verkennen. Natuurlijke hindernissen en houten constructies dagen kinderen uit om op ontdekkingstocht te gaan en daarbij hun bewegingsvaardigheden te oefenen. Het project is een samenwerking tussen de stad Poperinge, het Agentschap Natuur en Bos, De Lovie en gemeente Vleteren.

Het traject is ongeveer vijf kilometer lang en bestaat uit twee lussen die allebei starten op de parking bij de Canadabossen.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.