Nieuwe escapegames De Panne

Nieuwe escapegames De Panne

Nieuwe escapegames De Panne: Het lokaal bestuur De Panne nodigt inwoners en bezoekers uit om het avontuur op te zoeken met drie op maat gemaakte escapegames die het hele jaar door beschikbaar zijn. Van beginners tot doorgewinterde speurneuzen, deze spellen beloven een spannende en uitdagende ervaring voor jong en oud.

Vanaf 10 februari kunnen inwoners en bezoekers zich onderdompelen in de mysteries van De Panne, met de lancering van drie unieke spellen. Ontsnap aan de dagelijkse routine met 3 intrigerende escapegames! Kraak codes, ontcijfer tips en voltooi uitdagende opdrachten terwijl je de prachtige omgeving van De Panne verkent.

Ontdek de escapegames

1. Zeno de Zeehond (€ 2,50): Ga op pad met Zeno de Zeehond om zijn vriendjes te vinden en help hem een spectaculair zandkasteel te bouwen. Een avontuur vol spanning en plezier voor gezinnen met kleine ontdekkingsreizigers.

2. Karel de Kat (€ 5): Ideaal voor beginners vanaf 6 jaar en escapegameliefhebbers. Ontdek samen met Karel de Kat waar hij zijn buit heeft verstopt. Laat je innerlijke detective miauwen van opwinding!

3. Victoria de Verkenner (€ 5): Een uitdagend spel voor echte puzzelmeesters. Het eeuwenoude recept voor de Pannekaas is verdwenen, en alleen jij kunt het opsporen. Help Victoria de Verkenner en breng het unieke recept terug!

Praktische details

• De spellen zijn het hele jaar door beschikbaar.
• De escapegames zijn opgedeeld in 3 moeilijkheidsgraden, van beginner tot puzzelmeester.
• Enveloppen met instructies zijn te koop vanaf 10/02 aan de balie van Visit De Panne (Zeelaan 21, 8660 De Panne).
• Meer info via www.depanne.be/escapegame

Ontdek De Panne op een unieke en opwindende manier!

Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker die op zoek is naar avontuur, deze escapegames beloven spanning, plezier en onvergetelijke momenten. Stap in het mysterie en beleef De Panne op een heel nieuwe manier!

Stéphane Buyens, schepen van Toerisme: “Voor jong en jonger. Voor Pannenaar en Adinkerkenaar. Voor toerist en tweedeverblijver. Voor speurneuzen en detectives … Laat je triggeren door de meest spannende escapegames aan zee. Er is met elk niveau rekening gehouden dankzij 3 formules. Geloof mij maar, iedereen zal versteld staan hoe complex en uitdagend onze gemeentelijke teams deze keer hebben uitgehaald. Dus daag vriend en familieleden uit om de codes te kraken! Veel speurgenot.”

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw