Panne Beach Endurance 19/11/2023

Panne beach endurance 19/11/2023

Panne Beach Endurance 19/11/2023: Voel op 19 november de wind in je haren, het zand tussen je tanden en de bruisende golven van de Noordzee tijdens de Beach Endurance, dé grootste strandrace met een internationaal karakter. Wie twijfelt om al dan niet deel te nemen, trekken we dit jaar letterlijk en figuurlijk over de (finish)lijn met onze Start2BeachEnduranceAls je tijdig inschrijft, ontvang je een trainingsschema dat je stap voor stap begeleidt naar een succesvolle racedag. En dat helemaal gratis.

PROFESSIONEEL TRAININGSSCHEMA

Hoeveel keer per week moet je trainen? Met welke intensiteit en hoe lang? Via mail krijg je een professioneel trainingsschema om je kracht, uithoudingsvermogen en vaardigheden te optimaliseren. En wat is een must (of net niet) op vlak van voeding? Gezien de juiste voeding in de fietssport even belangrijk is als training, techniek en tactiek, krijg je ook voedingstips om je lichaam te voeden en te versterken. Tenslotte is ook materiaalkeuze heel belangrijk. Een strandrace wordt immers gekenmerkt door specifieke vereisten gaande van het type wielen en de correcte bandenspanning tot de juiste kledingkeuze. Ook hierin wordt je geholpen.

SCHRIJF JE NU IN!

Het Start2BeachEndurance-programma geeft aan wat nodig is om jou naar de overwinning te loodsen. Wacht dus niet langer en schrijf je in!

beach-endurance.be

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.