Pop-Up EK Voetbal Vladslo

Pop-Up EK Voetbal Vladslo

Beleef het Pop-Up EK Voetbal in Vladslo: Een Avond Vol Passie en Gemeenschapszin

De Landelijke Gilde Vladslo nodigt je uit voor een bijzonder evenement op zaterdag 22 juni: een Pop-Up EK Voetbal belevenis. Kom en ervaar de spanning van de derde voorronde van de Rode Duivels live op een groot scherm.

Evenementdetails

  • Datum: Zaterdag 22 juni
  • Locatie: De Zwaan, Vladslo
  • Tijd: Deuren openen om 18:00 uur
  • Toegang: Gratis
  • Eten en drinken: Frietjes en pintjes voor slechts €1,50

Met een groeiend ledenaantal van inmiddels 70 en een vernieuwd bestuur, zet de Landelijke Gilde Vladslo zich in voor gemeenschapsactiviteiten. Dit evenement biedt een perfecte gelegenheid om samen te komen, de Rode Duivels aan te moedigen en te genieten van een gezellige avond.

Meer informatie:

Over de Landelijke Gilde Vladslo:

De Landelijke Gilde Vladslo is een bloeiende gemeenschap die zich inzet voor het bevorderen van sociale interactie en het organiseren van evenementen voor haar leden. Met een steeds groeiend ledenbestand en een vernieuwd bestuur blijft de gilde innovatieve en verbindende activiteiten aanbieden. Kortom, de Gilde Vladslo is een actieve en dynamische vereniging die zich inzet voor haar leden en de lokale gemeenschap.

Kom samen genieten en juich de Rode Duivels naar de overwinning!

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.