Potrell Sporkin Triathlon Veurne

Potrell Sporking Triathlon Veurne

Potrell Sporkin Triathlon Veurne : Schrijf je in voor de Potrell Sporkin Triathlon Veurne op 2 juni 2024. Er is opnieuw keuze uit een 1/8 of een 1/4 triathlon.

Een triathlon in een prachtig decor.
Zwemmen rond de stadswallen, fietsen in de Moeren en een prachtig loopparcours door de binnenstad, met aankomst op de mooie Grote markt van Veurne.

Non-drafting triathlon op de kwart-afstand (1000m zwemmen, 40km fietsen, 10km lopen) en sprintafstand (500m zwemmen, 20 km fietsen, 5km lopen) in en rond het West-Vlaamse Veurne. De vijfde editie zal doorgaan op zondag 2 juni 2024! 

De start van de 1/4 Potrell Sporkin Triathlon is voorzien onder de brug op de N8. De deelnemers zwemmen in het kanaal Nieuwpoort – Duinkerke. Zij verlaten het water aan het Bisschoppelijk College. Ze fietsen daarna 1 ronde, het parcours ligtgrotendeels in de Moeren. Tijdens het lopen moeten de atleten eerst een aanlooplus maken van het Bisschoppelijk College tot aan de Grote Markt, daarna volgen 3 rondes door het stadscentrum van Veurne met aankomst op de Grote Markt.

De 1/8 Sporking Triathlon zal op een gelijklopend parcours zijn met ingekorte afstanden.

INSCHRIJVINGEN Potrell Sporkin Triathlon Veurne

Verzekering voor iedereen inbegrepen, geen licenties nodig!!

Inschrijvingen 2024 zijn open tot 17/05/2024 of zo lang de voorraad strekt!! De inschrijvingen verlopen via tijdsregistratieplatform SQM Time. Zij rekenen hiervoor een kleine procentuele vergoeding die bovenop het inschrijvingsgeld betaald moet worden.

Inschrijven klik hier: INSCHRIJVEN

Zo was Potrell Sporking Triathlon Veurne 2023:

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’: Het lokaal bestuur De Panne wil het fietsniveau van de Pannese lagereschoolkinderen verbeteren. Daarom kunnen scholen vanaf 1 mei 2024

Nieuws Poperinge

Vergeten Spoor

Vergeten Spoor: Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinverhaal tot

De Panne Nieuws

Seniorenfeest De Panne 2024

Seniorenfeest De Panne 2024: Op 11 juni 2024 worden alle senioren verwacht in het Plopsa Theater voor het Seniorenfeest, dit jaar met niemand minder dan