Programma Parkconcerten 2024 Poperinge

Programma Parkconcerten 2024 Poperinge

Programma Parkconcerten 2024 Poperinge: Tien bands geven deze zomer het beste van zichzelf op het podium van de Parkconcerten tijdens 5 muzikale donderdagen in het Burggraaf Frimoutpark. Het publiek bepaalde opnieuw mee de line-up.

Het Poperingse publiek kon online stemmen op 38 genomineerde artiesten. Dienst Cultuur ging aan de slag met de favorieten om het programma samen te stellen. De agenda van de artiesten, de kostprijs en de praktische haalbaarheid speelden daarbij een rol.

Line-up Programma Parkconcerten 2024 Poperinge

Drie bands kregen via de stemming een plekje in de line-up: Trivox, The Cover Store Xperience en Replay. All Rights Reserved, The Happy Suspended, The Gambits, The Heartclub Band, Wolfman Jack, The Servants en Up Your Mule vervolledigen de affiche van de Parkconcerten 2024. Vier van de tien bands hebben Poperingse roots. 

Op 4, 11 en 18 juli en op 8 en 15 augustus is iedereen welkom in het Burggraaf Frimoutpark. De parkconcerten starten telkens om 20 u. De toegang is gratis.

Muzieknamiddag

Op donderdag 18 juli organiseert Poperinge in samenwerking met Atelier Estrade van De Lovie opnieuw een extra muzieknamiddag. De Nederlandstalige rockband Het Archief zorgt voor sfeer en gezelligheid in het stadspark. De muzieknamiddag start om 14.30 u. De toegang is gratis.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.