Quiz van de Wakkere Burger

Quiz van de Wakkere Burger

Quiz van de Wakkere Burger: Poperinge organiseert op vrijdag 31 mei samen met quizmaster Jochen Nolf de 6de editie van de Quiz van de Wakkere Burger. Een amusante quiz over Poperinge, voor elke Poperingenaar, jong en oud, gespeeld met teams uit dezelfde straat. 

Quizmaster Jochen Nolf: “Een paar leuke vragen uit voorbije edities: Welke snelle Poperingenaar nam in 1972 deel aan de Olympische Spelen in München? Welke wandelclub staat al sinds jaar en dag in voor de organisatie van de Hoppelandtocht? Bij welk melkveebedrijf langs de Jagerstraat kan je de hoevewinkel frequenteren om onder andere ijs, boter, kaas en yoghurt in te slaan?” 

De quiz is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen geoefende quizzer te zijn. Iedere wakkere Poperingse burger kan zijn of haar steentje bijdragen in een straatteam. Poperinge wil mensen samenbrengen. Het is de ideale gelegenheid om nieuwe buren te leren kennen.

Win een buurtfeest

Elk team telt maximum 5 personen, die allen in dezelfde straat wonen. Meerdere teams uit dezelfde straat zijn toegelaten en zelfs meer dan welkom. Indien een straat minder dan 30 huisnummers telt, kunnen mensen van aanpalende straten aansluiten. De deelnameprijs per team is 20 euro.

De hoofdprijzen zetten de straatteams op weg om onvergetelijke buurtfeesten te organiseren. Ook de eerste straat uit een deelgemeente en de eerste nieuwe straat vallen in de prijzen. Samen met Poperingse handelaars verzamelt de stad een verrassende prijzenpot.    

Inschrijven doe je als team via www.poperinge.be/quizvandewakkereburger.

Een amusante quiz over Poperinge, voor elke Poperingenaar, jong en oud, gespeeld met teams uit dezelfde straat. Ding mee naar de hoofdprijzen én maak jouw volgende straatfeest onvergetelijk. Elk team valt in de prijzen.

Elk team telt maximum 5 personen, die allen in dezelfde straat wonen. Deelnemen met meerdere teams uit dezelfde straat is toegelaten. De deelnameprijs per team is € 20. Inschrijven doe je als team met vermelding van je teamnaam.

Wil je deelnemen, maar ken je niemand uit je straat? Stuur een e-mail naar cultuur@poperinge.be en wij helpen je op weg. Als je in een straat met minder dan 30 huisnummers woont, kan je een groep vormen met mensen uit aanpalende straten.

Deuren open om 19 u. Eerste vraag stipt om 19.30 u.

Locatie

Jeugdcentrum De Kouter

Komstraat 30 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 20€

Reserveer

SCHRIJF JE IN

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni